Betabit NET ontwikkelaar

Starters

 

Young Professional

Als bijzondere Betabit Young Professional start je jouw carrière met een persoonlijke manager en een persoonlijk ontwikkelingsplan. Samen ga je kijken in welke taak- en gedragscompetenties (lees: hard en soft skills) je jezelf gaat ontwikkelen.

Sommige onderdelen volg je individueel en andere onderdelen volg je gezamenlijk met jouw Betabit Young Professional collega’s. Het is hard werken, maar er is zeker ook ruimte voor plezier. De ‘Belgrado experience’ is een vast onderdeel van het programma.

Onderdelen van het Betabit Young Professional Progamma:

 ONDERDEEL

 BEGELEIDER/VERANTWOORDELIJKE

Brede Kennis (TAK* + Vakgroepen)

Coördinator TAK* + vakgroepcoördinatoren

Vakspecifieke kennis

P-manager + Projectbegeleider

Zelfkennis + Gedragscompetenties

P-manager + Arbeidspsycholoog

E-learning (via Interne Kennisbank  en Pluralsight)

Zelfstudie o.b.v. P-manager + Projectbegeleider

Evaluatiemomenten

P-manager

Social Events

Betabit Young Professionals Coördinator

* TAK staat voor Theoretische AanvangsKennis

Voor meer informatie, ook over de mogelijkheden tot afstuderen, kun je contact opnemen met onze coördinator Young Professionals: Iris van Hoorn, op telefoonnummer  010-4146171.


Aan het woord

Hugo Pasman

"Na een erg interessante afstudeeropdracht ben ik sinds 2016 in dienst bij Betabit Rotterdam. In het Young Professional programma wordt er naar je sterke én minder goede punten gekeken om jouw persoonlijke ontwikkeling daarop af te stemmen. Het is hard werken, maar we hebben met z'n allen ook veel lol".

Hugo Pasman

Jelle Fremery

“Betabit staat voor kwalitatief sterke werknemers en een goede bedrijfssfeer. Het Young Professional programma biedt mij de handvaten om het eerstgenoemde naar het gewenste niveau te brengen en daarnaast natuurlijk uitgebreid te genieten van dat tweede puntje, door de leuke uitjes en minstens net zo leuke collega’s.”

Jelle Fremery

Iris van Voorden

“Het Young Professional Programma heeft mij de kans gegeven om theoretische en praktische kennis op te doen waardoor ik al snel aan de slag kon bij een klant. Daarnaast heb je veel contact met de andere Young Professionals door de vele uitjes maar ook op de vakgroepavonden, waar kennis binnen Betabit gedeeld wordt. Kortom, Betabit is een bedrijf waar ik het erg naar mijn zin heb en elke dag veel leer.”

Iris van Voorden