Betabit NET ontwikkelaar

Werken in de regio

Betabit kiest er nadrukkelijk voor om klanten vanuit de regio te bedienen. De reistijd naar de klantlocatie is beperkt en klanten doen graag zaken met mensen uit de regio. Bovendien heeft de regiobenadering voordelen voor de medewerkers. De reistijd naar kantoor is beperkt en samenwerken met collega’s in een kleiner regiokantoor is plezieriger en persoonlijker dan werken op een hoofdkantoor waar ook duizenden anderen werken.

Betabit heeft op dit moment regiokantoren in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

Olav Gimbrère - Directie

Olav Gimbrère - Directie

Met broer Luc richtte Olav in 2002 Betabit op. Na zijn studies Bedrijfskunde en Economie heeft hij bij ONS Nederlandse Softwarebedrijf en Capgemini het IT-vak geleerd. Olav is creatief, resultaatgericht en stelt het belang van opdrachtgevers voorop.

Luc Gimbrère - Directie

Luc Gimbrère - Directie

Luc studeerde Economie en Informatiemanagement en werkte bij Capgemini en Squarewise, waar hij zich richtte op kennis- en innovatiemanagement. Luc is een bevlogen mens en heeft een heldere en aanstekelijke visie op de toekomst van IT. Luc is bestuurslid van branchevereniging Nederland ICT en nam het initiatief in de oprichting van de Nederlandse Microsoft Azure User Group (WAZUG NL).

Sjoerd van Roessel - Directie

Sjoerd van Roessel - Directie

Sjoerd van Roessel is sinds 2005 aan boord bij Betabit. Na zijn studie Information Technology aan de Universiteit van Tilburg kwam hij in dienst bij LogicaCMG (CGI) als software engineer. Hij groeide uit tot projectmanager en coach. Sinds de start van Betabit Eindhoven in 2007 vervulde hij de rol van regiomanager Eindhoven. Vanwege de groei van Betabit is Sjoerd per 1 januari 2017 toegetreden tot de directie van Betabit. Hij wordt geroemd om zijn technische kennis en zijn oplossingsvermogen in situaties die onder hoge druk staan. Tevens is Sjoerd bestuurslid van de Windows Azure User Group Nederland.

Kasper Nova - Regiomanager Rotterdam

Kasper Nova - Regiomanager Rotterdam

Na zijn studie Entrepreneurship & Business Strategy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Kasper in 2004 als Consultant in dienst getreden bij Betabit. Hij is Operationeel Manager en Projectmanager geweest van het Advanced Development Center (ADC) van Betabit. Sinds april 2010 is Kasper regiomanager Rotterdam. Hij is buitengewoon leergierig en resultaatgericht.

Marco van Os - Regiomanager Utrecht

Marco van Os - Regiomanager Utrecht

Sinds 2011 is Marco van Os bij Betabit regiomanager verantwoordelijk voor de regio's Utrecht en Amsterdam. Door groei van de regio's is Amsterdam per 1 juli 2014 overgenomen door Emile Voogt. Marco was Manager Business Analyse en Requirements bij Rabobank Nederland Groep ICT. Eerder was hij onder meer als Competence Manager werkzaam bij LogicaCMG (nu CGI) waar hij na zijn studie HTS Hogere Informatica in dienst trad.

Emile Voogt - Regiomanager Amsterdam

Emile Voogt - Regiomanager Amsterdam

Emile heeft een zeer ruime ervaring in commerciële rollen in de ICT- en communicatiesector. Na dienstbetrekkingen bij onder meer Cap Gemini, TNT, AMIS en KPN heeft hij van 2009 tot en met 2014 in zijn eigen onderneming bedrijven als Microsoft, PostNL Pakketten en Betabit geadviseerd en ondersteund met commercieel interim management. Op 1 juli 2014 is hij als regiomanager Amsterdam in dienst getreden bij Betabit om mee te werken aan de verdere groei in en rond Amsterdam.

Maarten Sterenberg - Regiomanager Eindhoven

Maarten Sterenberg - Regiomanager Eindhoven

In 2009 is Maarten Sterenberg in dienst getreden bij Betabit. In voorgaande jaren is hij onder meer als Senior Software Engineer en Team Leader Application Development werkzaam geweest bij Athlon Car Lease. Binnen Betabit heeft Maarten ruime ervaring opgedaan als projectmanager, analist en field manager. Per 1 januari 2017 is hij als regiomanager verantwoordelijk voor kantoor Betabit Eindhoven.