Betabit NET ontwikkelaar

User Experience / Front-End Development - Xamarin

Evenement datum:

maandag 30 oktober 2017 18:00:00

In C# apps ontwikkelen, zonder dat daar de beperkingen van een browser aan te pas komen. Met Xamarin bouw je dus aan native apps.

Android-, Apple- en Windowsgebruikers houden hun ‘eigen’ vertrouwde ervaring met native user interfaces. Dit komt door API-toegang tot het volledige spectrum van functionaliteit van het onderliggende apparaat en platform. Bovendien benutten Xamarin-apps hardware-acceleratie en ze worden slim geprepareerd voor native prestaties. Dit kan alleen met Xamarin en niet met andere cross-platform-oplossingen.

Natuurlijk is het efficiënt om maar één taal te hoeven onderhouden in één code base. Toch komt er heel wat bij kijken omdat er binnen het Xamarin-ecosysteem veel oplossingsstrategieën, best practices en disciplines zijn.

Deze avond gaan we uitgebreid in op het maken van een user interface met het maximum aan mogelijkheden en toch zo veel mogelijk crossplatform. We gaan op zoek naar de ultieme balans in deze controversie die razendsnel evolueert.


Datum en locatie: 

Betabit Rotterdam:
maandag 30 oktober 2017

Wil je meer weten over onze vakgroepavonden, neem dan contact op met Petra Spaans per mail of telefonisch op 010 - 414 61 71