Betabit NET ontwikkelaar

Technisch Tester

 

Als software tester bij Betabit werk je binnen een multidisciplinair team aan opdrachten bij verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het testen van de softwarecomponenten die opgeleverd worden door jouw teamgenoten. Door de functionele testen te automatiseren kunnen de resultaten snel worden verwerkt en kan er kwalitatief hoogstaande software opgeleverd worden. Met inzet en passie ben je samen met jouw team erg belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door Betabit en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als dat jij bent.

Gevraagd wordt:
Bij Betabit werken we met gestructureerde en beproefde testmethodieken zoals TMAP en ISTQB. Betabit werkt in teamverband vaak met geautomatiseerde tests. Voor de functie van Technisch Tester zijn wij op zoek naar een collega die past in het volgende profiel:
• Je hebt een afgeronde HBO/WO Informatica opleiding.
• Je hebt meer dan drie jaar aantoonbare testervaring als testautomatiseerder, performance tester of mobile app tester in een Agile omgeving (Lean, Scrum, Kanban).
• Je bent in het bezit van certificeringen TMap of ISTQB.
• Ervaring als ontwikkelaar zien wij als een pluspunt.
• (Basis)kennis van C# is een pré.
• Ervaring met Selenium en of Coded UI Testing is zeker een voordeel.
• Het is een pré wanneer je ervaring hebt met technieken zoals SQL.       
• Je wilt jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied, met name in testautomatisering.
• Jouw kennis en passie voor het testvak deel je graag met jouw (test)collega’s.

Geboden wordt:
Werken bij Betabit biedt veel kansen en mogelijkheden. Bij Betabit ben jij jouw eigen beperking wanneer het gaat om doorgroeimogelijkheden. Je kunt je specialiseren als professional maar als wij en jij beiden mogelijkheden zien, helpen wij je ook om door te groeien naar coördinatie- of managementfuncties. Wij bieden in ieder geval een uitgebreide gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen middels het volgen van opleidingen en het behalen van certificaten.

Daarnaast staat een goed arbeidsklimaat hoog in het vaandel bij Betabit. Dit is terug te zien in goede werkomstandigheden en een positieve bedrijfscultuur maar zeker ook in de arbeidsvoorwaarden. Als je bij Betabit in dienst treedt, kun je rekenen op een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder biedt Betabit uitstekende mogelijkheden voor opleiding, een overwerkregeling, het behalen van certificeringen en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze recruiters:
Petra Spaans 06 - 15 21 29 95
Iris van Hoorn 06 - 34 59 10 15

Gebied:

Rotterdam