Betabit NET ontwikkelaar

Procedure

Als je geïnteresseerd bent in Betabit, dan ben je van harte uitgenodigd te solliciteren. Je kunt dit doen door op de vacatures te klikken of contact op te nemen met de recruiters. Binnen een of twee dagen hoor je of je voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd wordt.

Omdat de omgeving van Betabit veeleisend is voor medewerkers, hanteren wij een zorgvuldige sollicitatieprocedure. Het maken van een assessment maakt deel uit van die procedure.

Als je op de vacatures klikt, heb je meteen de mogelijkheid te solliciteren. Je kunt ook altijd een open sollicaties sturen. Binnen twee werkdagen hoor je of je voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd wordt. Uiteraard kun je ook eerst telefonisch informatie opvragen. Bel 010-4146171 en vraag naar Petra Spaans.

De Betabit sollicitatieprocedure bestaat uit drie stappen:

Kennismaking
Om te beginnen willen we graag nader kennismaken in een persoonlijk gesprek. In de meeste gevallen zul je aan tafel zitten met één van onze recruiters. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure, Betabit vindt intelligentie én persoonlijkheid belangrijk.

Vervolggesprek
Indien beide partijen van mening zijn dat het zinvol is om verder te praten, volgt een gesprek met een van de directieleden of een manager van een van onze regio kantoren.

Aanbod
Als we overtuigd zijn dat we met elkaar verder willen, bespreken we jouw arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over Betabit, neem dan contact op met één van onze recruiters.