Betabit NET ontwikkelaar

Onze medewerkers

Yvo - Technisch Projectleider

Yvo - Technisch Projectleider

In september 2009 is Yvo in dienst getreden bij Betabit. Yvo heeft een zeer ruime ervaring in de IT en vervult momenteel verschillende rollen voor verschillende opdrachtgevers, waaronder die van technisch projectleider voor een grote verzekeraar. Voordat Yvo in dienst trad, had hij er een carrière bij Capgemini (acht jaar) en een periode als freelancer (vijf jaar) opzitten.

Jan Willem - Projectleider/analist

Jan Willem - Projectleider/analist

Voordat Jan Willem in februari 2010 startte bij Betabit, had hij in 23 jaar tal van ICT-rollen vervuld. Hij was op zoek naar een rol waarin hij die ervaringen kon combineren. Bij Betabit trad hij dienst in de rol van projectleider en informatieanalist. Of zoals hij zichzelf omschrijft: iemand die “over de muurtjes heen wilt kijken”, met genoeg ICT achtergrond om als sparringpartner op te treden voor de ICT experts en genoeg belangstelling voor de business om als klankbord voor de gebruikers op te treden.

Irene - Software Ontwikkelaar

Irene - Software Ontwikkelaar

Irene woont in de regio Eindhoven en is in 2005 bij het Eindhovense ExtendIT in dienst getreden. Ze is daar begonnen nadat ze eerder bij een ander IT-bedrijf als consultant en ontwikkelaar in de KA-omgeving actief was en een zoektocht begon naar meer ontwikkelingsmogelijkheden voor zichzelf. In 2010 is ExtendIT samengegaan met Betabit. Irene werkt met veel plezier als software developer bij Betabit.

Hans - Ontwikkelaar en Tester

Hans - Ontwikkelaar en Tester

Na het afronden van zijn opleiding HIO in 1983 (een voorloper van HTS Informatica) heeft Hans aan de meest uiteenlopende IT-projecten gewerkt. “Van de automatisering voor musea tot en met het bouwen van complete testfabrieken,” vertelt Hans die bij Betabit de rol van Ontwikkelaar/Tester vervult.

Samir - Testanalist

Samir - Testanalist

Samir is in oktober 2007 in dienstgetreden bij Betabit als testanalist. Na zijn opleiding aan de Hogeschool heeft hij eerst een stage gelopen bij het Erasmus Medisch Centrum. Vanaf het eerste contact heeft Samir- zijn collega’s beschrijven hem als prettig en leergierig - een goed gevoel bij Betabit gehad.

Dirk - Software Ontwikkelaar

Dirk - Software Ontwikkelaar

Na het behalen van zijn Master (Business Information Systems) is Dirk begin 2009 gestart bij Betabit Eindhoven. Hij kwam met Betabit in gesprek, terwijl hij er zelf nog niet over uit was wat hij wilde gaan doen. “Toen ik in gesprek kwam met de mensen van Betabit, vond ik direct dat zij professioneel en enthousiast overkwamen.”, zegt Dirk. “De benadering met regiokantoren sprak me ook aan.”