Betabit NET ontwikkelaar

.NET evenement Unit Testing en Refactoring

Op 4 februari organiseert de .NET Gebruikersgroep Nederland in samenwerking met Betabit en Blaak Selectie een gratis .NET bijeenkomst over Unit Testing en Refactoring. Het onderdeel refactoring gaat vooral over SOLID.

SOLID

Wat is SOLID, hoe schrijf je SOLID code en hoe kun je bestaande code verbeteren? Het onderdeel unit testing behandelt verschillende manieren van unit testen, verschillende unit testing frameworks, hoe je ‘testbare’ code schrijft, hoe je bestaande code beter te testen maakt en hoe je met verschillende soorten afhankelijkheden om kunt gaan. Na een presentatie gaan we ook hands-on aan het werk, individueel of in paren, om in een bestaande case de code te refactoren en er unit tests voor te maken en deze uit te voeren. Ook de Gilded Rose Kata komt aan bod! Het is voor deze avond noodzakelijk om een laptop met Visual Studio mee te nemen!

Locatie

Het event is gratis en zal plaatsvinden op 4 februari in het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18.00 uur is men welkom voor het lopend buffet en om 19.00 uur zal de presentatie, verzorgd door Yvo Kaptein en Bart Kemps van Betabit beginnen. De presentatie zal tot ongeveer 22.00 uur duren waarna er nog tijd is voor een drankje.

Als je deze avond wilt bijwonen, kun je een mail sturen naar de .NET Gebruikersgroep Nederland.