Betabit NET ontwikkelaar

Global Azure Bootcamp 2017

Ook in 2017 is er een Global Azure Bootcamp georganiseerd door de Azure User Group Nederland. Op maar liefst 6 locaties in het land, waarvan 3 locaties van Betabit, kun je op zaterdag 22 april deelnemen aan dit unieke evenement. De Global Azure Bootcamp is een wereldwijd event (150+ locaties) waarbij men kennis kan maken met Microsoft Azure en hands-on ervaring kan opdoen. Betabit opent deze zaterdag de deuren van kantoor RotterdamEindhoven en Utrecht.

Gedurende een hele dag stellen wij jullie in de gelegenheid om, onder begeleiding van ervaren Azure specialisten, wegwijs te worden in de omvangrijke wereld van de Microsoft Cloud. Uiteraard is deelname aan dit event geheel kosteloos.


Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dag ligt de focus op Azure PaaS voor gevorderden. Aan het eind van de dag hebben we een aantal robuuste microservices gebouwd. Technologieën die hierbij gebruikt worden zijn Azure WebJobs, Azure functions, DocumentDB en Cognitive Services. Hiermee zullen we gezichten herkennen op foto’s en deze groeperen op een aantal kenmerken. De sessie heeft een sterk technisch karakter: we gaan code schrijven!


Inschrijven?

 Track

 Locatie

 Registratielink

 Azure PaaS in depth

 Utrecht

 https://www.wazug.nl/Event/details/2049

 Azure PaaS in depth

 Eindhoven

 https://www.wazug.nl/Event/details/2051

 Azure PaaS in depth

 Rotterdam

 https://www.wazug.nl/Event/details/2050


Agenda
Het programma zal lopen van 10:00 uur tot 17:00 uur, maar kan per locatie iets afwijken. De invulling van de content zal dynamisch worden afgestemd op de behoefte van de deelnemers. En net als voorgaande jaren, zijn er mooie prijzen te winnen. Kortom, een leerzame maar vooral ook leuke dag!

          09:30 – 10:00 Inloop en kennismaking
          10:00 – 12:00 Presentaties, hands-on workshop, writing code!
          12:00 – 13:00 Lunch
          13:00 – 16:30 Presentaties, hands-on workshop, writing code!
          16:30 – 17:00 Afronding en uitreiken prijzen


Wat heb ik nodig om deel te nemen?
          -  Eigen laptop met Visual Studio 2015/2017 + Azure SDK versie 2.9.6
          -  Azure subscription (MSDN)
          -  .NET kennis


Wij kijken er naar uit je zaterdag 22 april te ontmoeten op een van onze kantoren.