Betabit NET ontwikkelaar

Global Azure Bootcamp 2015 (PaaS)

 

Ook in 2015 organiseert de Azure User Group Nederland een Global Azure Bootcamp. Bij Betabit in Utrecht kun je deelnemen aan dit unieke evenement dat gepland staat op zaterdag 25 april. De Global Azure Bootcamp is een wereldwijd event (150+ locaties) waarbij men kennis kan maken met Microsoft Azure en er hands-on ervaring kan worden opgedaan. Dit jaar is er een extra track in Amstelveen die zich richt op IT Pro’s en dieper ingaat op IaaS. Zie hier voor de IaaS versie.

Deelnemers

De deelnemers aan de PaaS bootcamp bij Betabit zijn developers die geen of weinig praktische ervaring met Azure hebben. Gedurende een hele dag word je in de gelegenheid gesteld, onder begeleiding van ervaren Azure specialisten, wegwijs te worden in de omvangrijke wereld van de Microsoft cloud.

Programma

Het programma zal lopen van 9:00u tot 17:00u. De invulling van de content zal dynamisch worden opgebouwd en afgestemd op de behoefte van de deelnemers. Tot slot zal er een speciale contest plaatsvinden gedurende de dag die bij de afsluiting een hoogtepunt gaat bereiken. Ook zijn er, net als voorgaande jaren, veel prijzen te winnen. Kortom, een leerzame maar vooral ook leuke dag!

Inschrijving en meer

Meer belangrijke informatie over deze bijzondere dag, over inschrijving en over het installeren van de benodigde software vind je op de Wazug website.

p.s. Uiteraard is deelname aan dit event geheel kostenloos.