Betabit NET ontwikkelaar

Betabit Familiedag

Al het hele jaar stond het groot in ieders agenda: de Betabit Familiedag. En die wil je niet missen! De locatie is lang geheim gehouden, de verrassing was des te groter.

Zaterdag 17 september dus, vroeg uit de veren. Uit alle regio's vertrokken Betabitters samen met partners én kinderen, op weg naar..... Kaatsheuvel voor een bijzonder avontuurlijke dag: Betabit's familiedag in de Efteling!

Begeleid door de Wonderdromers werden alle gasten in alle vroegte ontvangen voor koffie, thee, zoet en een mooi welkomstwoord van de directie.

Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid het park in: slenteren door het Sprookjesbos, Baron 1898, Vogelrok, dromen in de Droomvlucht.... jong en oud kon zich vermaken! De zon scheen, het was lekker druk, het was een geweldige dag.

Aan het einde van de dag verzamelden iedereen in het Droompaleis waar een heerlijk dinerbuffet klaarstond. De kinderen nog snel een rondje in de Droomvlucht zonder wachtrij. Volgend jaar in oktober bestaat Betabit 15 jaar. Benieuwd wat er dan gaat gebeuren!

Gelukkig in de tussentijd nog volop andere mogelijkheden om elkaar te zien en te spreken tijdens de kerstborrels van de verschillende regiokantoren, de vakgroepavonden, het traditionele Nieuwjaarsfeest of het jaarlijkse skitripje naar Oostenrijk!