Betabit NET ontwikkelaar

Betabit en TechDays 2015

Betabit is op 28 en 29 mei aanstaande voor de derde maal aanwezig als sponsor tijdens de TechDays 2015 in het World Forum in Den Haag. TechDays is het grootste Microsoft-evenement in Nederland voor IT-professionals en developers. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen circa 3500 vakgenoten uit Nederland bijeen. U wordt gedurende twee dagen volledig bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft technologie. Bezoekers van TechDays kunnen hun kennis vergroten, inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen. Ze maken ook graag  kennis met u.  Want TechDays biedt u een geweldig podium om contact te  maken met de Nederlandse Microsoft-community.

Breaking new ground

De 2015-editie van TechDays is alweer de zeventiende op rij. Dit jaar is het thema Breaking new ground. Breaking new ground gaat over vernieuwing, verandering en verwondering. In de vorm en de inhoud van het  evenement zal dit thema prominent terugkomen. Tijdens TechDays vertellen de beste sprekers uit binnen- en buitenland over de nieuwe technologie en technieken voor o.a. applicatieontwikkeling en het beheer van IT-infrastructuur voor het Microsoft-platform. Alle sessies zijn toegespitst op developers en IT-professionals in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Omdat het evenement vlak na de internationale Microsoft Build- en Ignite-conferenties plaatsvindt, zullen de bezoekers veel nieuwe informatie krijgen.

Kennis vergaren

Voor de deelnemers biedt TechDays informatie uit eerste hand. Niet alleen van Microsoft zelf, maar ook van bijvoorbeeld Open Source of Apple experts. Nergens kun je in zo korte tijd zoveel sessies volgen en kennis vergaren over de nieuwste technologieën en producten. Het evenement heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echt industrie–evenement waar iedereen uit de community samenkomt om kennis te vergaren, te netwerken en geïnspireerd te raken. Kortom een geweldige twee dagen temidden van collega’s en vakgenoten!

Betabit tijdens de TechDays

Wil je Betabit ontmoeten tijdens de TechDays en eens van gedachten wisselen over jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met Petra Spaans op p.spaans@betabit.nl of 06 - 15 21 29 95.

Voor meer informatie en tickets zie de site van de TechDays.