Betabit NET ontwikkelaar

Betabit Academie 2016

Betabit richt zich op bijzondere klanten. Bedrijven in Nederland die IT inzetten om een voorsprong te creëren. Deze klanten verwachten veel van Betabit. Bovendien ontwikkelt de technologie zich continu. Die factoren samen bepalen onze veeleisende omgeving. Voor de gedreven starter maar ook voor de ervaren specialist. Die kan zich immers specialiseren tot de bijzondere vakman. Kortom, tot mensen die het verschil maken.

Academie Wij brengen deze opdrachten samen tot een succes. Maar dat gaat niet vanzelf. Hiervoor investeren we in onze talenten. Met de opleidingen van de Betabit Academie geven we onze medewerkers de bagage die nodig is. Wij houden elkaar scherp en up-to-date op al onze vakgebieden. Want we weten als geen ander dat de kennis en vaardigheden van onze medewerkers voor een groot deel de voorsprong van Betabit bepalen. Daarom investeren wij in het bijzonder maken van onze medewerkers.

Wil je meer weten over onze Academie en alle mogelijkheden die Betabit biedt, neem gerust contact op met Petra Spaans via mail of per telefoon op 010 - 414 61 71