Betabit NET ontwikkelaar

.NET ontwikkelaar

Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Utrecht die persoonlijk een stap omhoog wil.

Wat doe ik dan de hele dag?
Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man / vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door Betabit en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.

Met welke technieken werk ik dan?
Betabit is de eerste Nederlandse Microsoft Cloud Accelerate Partner op het Azure platform en kiest nadrukkelijk voor de nieuwste technologieën.

•.NET Framework 4.6/Core
•C#, ASP.NET in combinatie met HTML5, Json en SQL Server
•Visual Studio 2015
•Visual Studio Team Services i.c.m. Git
•Microsoft Azure
•AGILE projectmethodieken zoals SCRUM

Wat doe ik vooral niet?
Betabit ontwikkelt maatwerksoftware. Je hoeft dus geen pakketimplementaties te verwachten. Betabit heeft een brede kijk op software ontwikkeling maar Betabit pitcht niet op projecten waar PHP en of JAVA als techniek gebruikt worden.

Waar kom ik te werken?
Wij zijn op zoek naar consultants die het leuk vinden om te werken voor een groeiend en kansrijk regiokantoor. In de afgelopen jaren hebben we voor aansprekende klanten interessante opdrachten gedaan.

Wat vragen wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO+ of academisch werk en denk niveau. Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en professionele ervaring in werken met .NET. Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze recruiters:

Petra Spaans 06 - 15 21 29 95
Iris van Hoorn - 06 - 34 59 10 15

Gebied:

Utrecht