Betabit NET ontwikkelaar

.NET ontwikkelaar

Betabit zoekt een .NET Developer voor de Regio Eindhoven die persoonlijk een stap omhoog wil.

Wat doe ik de hele dag?
Als .NET Developer ben jij tijdens projecten in een multidisciplinair team de technische man / vrouw. Met inzet en passie ben je samen met jouw team belangrijk. Dit wordt gewaardeerd door Betabit en natuurlijk ook door de opdrachtgever. Je teamleden zijn net zo gemotiveerd en intelligent als jij bent. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande software waar je na afronding trots op kunt zijn.

Met welke technieken werk ik?
Betabit is de eerste Nederlandse Microsoft Cloud Accelerate Partner op het Azure platform en kiest nadrukkelijk voor de nieuwste technologieën.

•.NET Framework 4.6/Core
•C#, ASP.NET in combinatie met HTML5, Json en SQL Server
•Visual Studio 2015
•Visual Studio Team Services i.c.m. Git
•Microsoft Azure
•AGILE projectmethodieken zoals SCRUM

Wat doe ik vooral niet?
Betabit ontwikkelt maatwerksoftware, je hoeft dus geen pakketimplementaties te verwachten. Betabit heeft een brede kijk op software ontwikkeling maar Betabit pitcht niet op projecten waar PHP en of JAVA als techniek gebruikt worden.

Waar kom ik te werken?
Betabit Eindhoven is een groeiend regiokantoor en net als kantoor Rotterdam en Utrecht/Amsterdam succesvol. Dit bewijzen we door constant nieuwe klanten enthousiast te maken. We zijn strategisch partner op het gebied van softwareontwikkeling voor succesvolle middenkader bedrijven. Je kunt hierbij denken aan: VION Food Group, Van Rijsingen Groep, MedicInfo en ook Interpolis/Achmea.

Wat vragen wij?
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO+ of academisch werk en denk niveau. Je hebt minimaal een jaar ervaring met werken binnen verschillende rollen in software ontwikkeling en professionele ervaring in werken met .NET. Verder ben je flexibel en heb je een echte consultancy mentaliteit.

Neem voor meer informatie contact op met een van onze recruiters:

Petra Spaans 06 - 15 21 29 95
Iris van Hoorn 06 - 34 59 10 15

 

Gebied:

Eindhoven