Betabit NET ontwikkelaar

Arbeidsvoorwaarden

Om een goed arbeidsklimaat te creëren is het belangrijk dat de werkomstandigheden en de bedrijfscultuur goed zijn maar de arbeidsvoorwaarden moeten ook zeker goed zijn. Als je bij Betabit in dienst treedt kun je rekenen op een pakket uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Maandelijks
Het maandelijkse salaris is opgebouwd uit verschillende componenten. Deze componenten zijn: een vast bruto maandsalaris met daarnaast eventueel een prestatietoeslag, een omzetbonus en een leasevergoeding. Uit welke componenten jouw salaris bestaat, wordt vastgesteld tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek.

Jaarlijks
Bij een voltijd dienstverband heb je jaarlijks recht op vijfentwintig vakantiedagen en een vakantietoeslag van acht procent over jouw bruto vaste jaarsalaris. Daarnaast kan je in aanmerking komen voor een eenmalige uitkering die we aanmoedigingspremie noemen. De directie bepaalt de hoogte daarvan en baseert zich daarbij op jouw prestaties in het voorgaande jaar.

Verder biedt Betabit uitstekende mogelijkheden voor opleiding, een overwerkregeling, het behalen van certificeringen en een premievrij pensioen met nabestaandenverzekering.